Viziera protectie faciala

Viziera medicala de protectie faciala asigura protectie 100% pentru ochi, nas si gura. Produsul previne riscul de contaminare cu secretii umane eliberate prin stranut, tuse sau respiratie, inclusiv cei de tipul SARS-CoV-2, sange, lichide organice sau chimice.

Caracteristici Viziere Medicale

 • Se fixeaza pe cap cu o banda reglabila cu elastic si permite rabatarea vizierei medicale
 • Se poate purta impreuna cu ochelari si masca de protectie, fara a afecta vizibilitatea
 • Ecranul de protectie este realizat din PET si permite utilizarea fara a crea disconfort la nivelul fetei
 • Banda de fixare este fabricata din poliester (50%) si elastan (50%), avand si spuma de protectie din poliuretan

Viziera Protectie Faciala

Medii de utilizare

Viziera este destinata cadrelor medicale, ambulantierilor, politistilor, militarilor, pompierilor, lucratorilor vamali, factorilor postali si altor categorii de personal care desfasoara activitati de relatii cu publicul si care intră in contact cu persoane cu potential de infectare.

De ce sa purtam viziere de protectie?

In mediile in care se desfasoara activitati ce presupun expunerea la riscul de infectare cu diversi virusi este complet necesara utilizarea unor echipamente de protectie medicala precum viziera medicala, tocmai pentru a te asigura ca ramai constant cat mai protejat.

Un mare avantaj atunci cand folosesti viziera medicala este faptul ca poate fi purtata un timp indelungat, fara a fi nevoie sa o schimbi. Masca chirurghicala si ochelarii de protectie pot fi purtati in acelasi timp cu viziera de protectie medicala, astfel fiind inca un strat de protectie impotriva infectarii cu diversi virusi. Se recomanda utilizarea ei in spatii interioare, dar nu numai.  

Viziera Protectie Faciala

Avantajele utilizarii vizierei de protectie

Poate fi purtata in acelasi timp cu alte accesorii, precum: ochelari (de protectie, de soare sau de vedere), masca de protectie chirurgicala;

Datorita materialului, vizibilitateanu este afectata atunci cand folosesti viziere medicale.

Acoperirea fetei in intregime

Utilizare indelungata

Rezistenta la dezinfectarea repetata

Produsul nu este steril. Inainte de prima utilizare, este recomandat ca viziera de protectie sa fie sterilizata prin metodele recomandate.

Dimensiuni
280 mm lungime x 200 mm latime

Grosime ecran de protectie
200 microni

Culori
Alb, Galben, Rosu, Bleu, Negru

Cumpara produsulCere oferta

Schimba Limba

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cos