Masti chirurgicale2

Masca chirurgicala cu 3 pliuri asigura protectie impotriva bacteriilor, virusurilor, aburilor, particulelor de praf, avand un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea microorganismelor si fluidelor.

Caracteristici masti chirurgicale

 • Este fabricata din 3 straturi suprapuse. Stratul exterior si cel interior sunt realizate din fire netesute de polipropilena, iar materialul filtrant dintre ele din fire netesute topite de polipropilena. Impreuna asigura un nivel de filtrare bacteriana de peste 98% conform normelor SR EN 14683 TIP || R.
 • Sistemul de ajustare din zona nasului este fabricat din aluminiu acoperit cu PVC.
 • Sistemul de prindere este realizat din fire elastice de poliester si spandex.
 • Stratul interior si marginile sunt realizate din materiale neiritante, care permit circulatia aerului si asigura o respiratie normala.

compozitie masti protectie

Medii de utilizare

Masca chirurgicala este destinata cadrelor medicale, ambulantierilor, politistilor, militarilor, pompierilor, lucratorilor vamali, factorilor postali si altor categorii de personal care desfasoara activitati de relatii cu publicul si care intră in contact cu persoane cu potential de infectare.

straturi masca de protectei

Recomandari masti chirurgicale

Masca se poarta o singura data, pentru o perioada de cel mult 4 ore, dupa care se arunca.

Se recomanda ca mastile neutilizate sa fie depozitate in spatii uscate, la temperaturi joase si departe de lumina directa a soarelui.

Masti pentru Protectia Fetei – Avantaje

Purtarea de masti chirurgicale este mai utila decat crezi, datorita simplului fapt ca aceste echipamente medicale limiteaza raspandirea virusilor de la o persoana la alta. 

Masca chirurgicala este recomandata pentru a fi purtata in spatii inchise unde exista interactiune intre mai multe persoane sau unde exista contact cu diverse bacterii, aburi daunatori sau particule de praf.

Masca protectie faciala

De ce sa purtam masti de protectie?

Limiteaza transmiterea virusilor prin respiratie sau prin „stropire”, fie ca este vorba despre tuse, stranut sau vorbire

Impiedica atingerea nasului si a gurii cu mana murdara

Ofera siguranta atat pentru cel ce poarta masca de protectie, cat si pentru cei din jur

Masca de protectie respiratorie trebuie sa se muleze bine nas si pe gura pentru a te asigura ca aerul respirat este prima data filtrat prin cele 3 pliuri. Spatiile libere care nu sunt protejate de masca, pot permite patrunderea aerului impreuna cu diverse particule care pot fi contamintate.

Masca de protectie, fata de viziera de protectie, trebuie utilizata o singura data, pentru o perioada scurta de timp, iar dupa folosire este nevoie sa fie aruncata intr-un mod cat mai sigur.

Eficienta mastilor de protectie medicala este cunoscuta pe plan mondial, iar purtarea unei masti chirurgicale, mai ales in ultimele luni, si-a gasit un loc fruntas printre cele mai importante masuri de incetinirii transmiterii infectiilor respiratorii si joaca un rol esential in limitarea transmiterii COVID – 19. Ai grija de sanatatea ta cu mastile de protectie faciala Cube Medica!

Dimensiuni
17.3 cm x 9.5 cm

Culoare
Albastru

Ambalaj
5 buc/cutie

Mastile sunt ambalate initial intr-un saculet din “OPP” de 5 bucati, dupa care sunt puse intr-un bax de 400 de saculete , respectiv 2000 de bucati

Cumpara produsulCere oferta

Schimba Limba

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cos