despre noi

Despre CubeMedica

Cube Medica produce echipamente si consumabile medicale pe plan global, oferind solutii eficiente de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor, fluidelor organice si chimice, precum si a particulelor de praf. O echipa experimentata si dinamica asigura productia in conditii de siguranta si respectand standardele de calitate specifice.

Oferta Cube Medica acopera un spectru larg de echipamente si consumabile medicale, incepand cu masti chirurgicale TIP || R si viziere de protectie, fiind actualizata permanent cu produse, in functie de cerintele pietei.

Gama de produse din portofoliul Cube Medica este disponibila la nivel global, pe baza de comanda, la preturi competitive și in cantitatile solicitate.

1450Employees
550Locations
320Clients

Misiune

Cube Medica isi propune sa produca la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, echipamente si consumabile medicale ce pot proteja vieti si pot asigura desfasurarea in siguranta a actului medical si a activitatilor care implica riscuri de infectare sau de contaminare. Suntem gata sa distribuim produsele noastre oriunde in lume, cu promtitudine si profesionalism si sa furnizam permanent solutii care raspund nevoilor curente, fiind un partener de incredere si responsabil pentru clientii nostri.

Valori

Vrem sa contribuim la o lume mai sigura impotriva bolilor si amenintarilor de natura biologica, care pun la grea incercare sanatatea si siguranta oamenilor. Suntem alaturi de cei cei care lupta in prima linie impotriva acestor amenintari, oferind echipamente si consumabile medicale de calitate, sigure si accesibile. Lucram in fiecare zi la produse noi, cu ambitia de a oferi raspunsuri la cele mai recente si mai provocatoare situatii in fata caroara suntem pusi, cu incredere si profesionalism.

Laborator produse medicale

De ce sa lucrezi cu noi?

Capacitate de productie

Linii de productie moderne, capabile sa furnizeze rapid stocuri de produse pentru onorarea comenzilor.

Calitate

Produse la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, care respecta certificarile din domeniul medical.

Livrare globala

Capacitatea de a prelua comenzi din toata lumea si livrarea prompta a produselor solicitate.

Asistenta permanenta

Asistenta oferita de la momentul plasarii comenzii si consiliere post-vanzare pentru orice produs.

CUBE MEDICA

Certificari

certificari
ISO 9001 - Sistemul de management al calitatii

Standard global de management al calitatii care atesta un anumit nivel al calitatii produselor sau a serviciilor, care ajuta compania sa devina mai competitiva si sa-si reduca costurile. O astfel de certificare este o garantie pentru o larga acceptare internationala si o deschidere mai mare catre pietele externe.

ISO 13485 - Calitate pentru dispozitive medicale

Este singurul standard utilizat la nivel international de catre producatorii de aparatura medicala. ISO 13485 se refera la cerintele pentru un sistem de management al calitatii pentru organizatiile care trebuie sa demonstreze capacitatea de a furniza dispozitive medicale si serviciile aferente care in mod constant satisfac cerintele clientului si cerintele de reglementare aplicabile. Implementarea ISO 13485 permite reducerea riscurilor pentru firmele care fabrica sau furnizeaza dispozitive medicale si servicii aferente acestora in toate etapele de realizare.

SR EN 14683 + AC - Standard pentru masti faciale de uz medical

Acest standard european specifica forma constructiva, proiectarea, cerintele pentru performanta si metodele de incercare pentru mastile faciale de uz medical destinate limitarii transmiterii agentilor infectiosi de la membrii echipei medicale la pacienti in timpul procedurilor chirurgicale si in alte acte medicale in care cerintele sunt similare.

GET IN TOUCH

Have questions?

Sed imperdiet, ante in porta ultrices, orci metus consequat lacus, ac viverra magna odio at dui. Sed id congue velit, nec gravida urna. In vestibulum nibh magna, at dapibus est molestie vulputate.

 • info@company.com
 • support@company.com
 • +1 123 312 32 23
 • 63739 street lorem ipsum dolor City, Country
 • 5 + 7 =
Schimba Limba

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cos